Byggnadsplåtslageri i Högdalen, Stockholm

Vi har sedan vi startade 1980 en plåtentreprenör med en modern plåtverkstad i Högdalen. Företaget hjälper privatpersoner, fastighetsskötare, företag och bostadsrättföreningar med allt inom byggnadsplåtslageri. Samtliga av våra medarbetare är utbildade inom Taktsäkerhet samt gått utbildningar inom plåtslageri.

Taktäckning i Stockholm

Vi brukar rekommendera våra kunder att använda Bandtäckning när de är i behov av Taktäckning. Det finns flera anledningar som talar för plåt som taktäckningsmaterial. Skillnaden mot tätskikt, är att det är dyrare, men en bättre investering i det långa loppet, då det har en längre livslängd. Dessutom är det säkraste materialet mot brand och tåligast mot Sveriges väder. Bandtäckning är vår expertis, och vi kan utforma plåten efter flera olika former, vilket gör det perfekt för takläggning. Vi använder alltid toppleverantörer.

Auktoriserade Plåtslagare

Vi är auktoriserade inom Byggnadsplåtslageri. Detta är viktigt för oss då våra kunder kan känna sig trygga, när de väljer oss.  Att vara auktoriserad betyder att våra medarbetare har en kvalitetsstämpel som bevisar deras erfarenhet. Auktorisationen från AMA fokuserar på kvalitet, arbetsmiljö och fungerande projektstyrning.

Kontakta oss idag!

Behöver du eller din bostadsrättförening en plåtslagare, så kontakta oss på: 

Lämna ett meddelande idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *