Renovera balkong i Högdalen & Enskede i Stockholm

Vi tar på oss alla slags balkongarbeten. En av våra specialiteter är att utföra renoveringar på gamla balkonger för att återställa dem till ursprungligt skick. I oss har du ett litet företag som värdesätter kvalitet. En av våra viktigaste målsättningar är att jobba för långsiktiga kundrelationer.

Vi renoverar alla typer av balkonger i Stockholm

Vårt företag har sin bas i Stockholm men vi jobbar även i omnejden, exempelvis i städer som Enskede eller Liljeholmen. Vi utför jobb på alla slags balkonger och även på takterasser. Vår kompetens omfattar såväl rent kosmetiska renoveringar till återställning av betong och ytskikt.

 • Utkiksbalkong
 • Fransk balkong
 • Kungsbalkong
 • Spansk balkong
 • Fasadbalkonger
 • Takbalkonger

En totalentreprenör för din husfasad

Av erfarenhet vet vi att balkongarbeten ofta för med sig andra merarbeten. Den mest kostnadseffektiva lösningen för dig som fastighetsägare är att hitta en totalentreprenör som kan ta hand om alla nödvändiga åtgärder. Vi är en komplett fasadentreprenör med lång rutin när det gäller att reparera, återställa och renovera bland annat tegel- och putsfasader.

Kontakta oss – få en gratis offert

Alla projekt inom balkongbyggen och renoveringar är unika, därför vill vi veta lite mer om vad du behöver hjälp med innan vi ger prisuppgifter. Välkommen att höra av dig!

Lämna ett meddelande idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *