Plåtentreprenör i Stor-Stockholm

Vi är en väletablerad Takfirma & Plåtslagarentreprenör från Stockholm som är specialiserade inom Takläggning. Högdalens Bleck & Plåtslageri AB hjälper privatpersoner, företag & bostadsrättföreningar i Stor-Stockholm med allt inom plåt- & tak. Inget jobb är för litet eller stort för oss. 

Byggnadsplåtslagsverkstad i Högdalen

Högdalens Bleck & Plåtslageri AB har en välutrustad plåtverkstad i Högdalen som vi producerar och tillverkar allt som behövs till tak och fasader. Vi har moderna maskiner och auktoriserade medarbetare inom Byggnadsplåtslageri. Detta betyder att våra kunder kan känna sig trygga, då de vet att vi har en kvalitetsstämpel på samtliga plåtjänster. 

Våra Plåtarbeten:

Lokala takarbetare i Enskede-Årsta-Vantör

Högdalens Bleck & Plåtslageri arbetar över hela Stockholm, men gjort flera lokalarbeten i området så som; Örby, Bandhagen, Stureby, Enskedefältet, Farsta, Stuvsta, Älvsjö, Solberga, Östberga och Tallkrogen.  Vi samarbetar även med en professionell takläggare från Haninge och Vendelsö som utför takarbeten inom såväl renovering, lagning, service till nyläggning av takbeklädnader i alla storlekar såsom garage, föreningar, villor, radhus, industrianläggningar med mera. 

Kontakta Plåtslagare idag!

Om du behöver hjälp med plåttjänster i din bostadsrättförening eller privata hus, så kontakta oss på: takfirma@hogdalens-platslageri.se

Lämna meddelande till Högdalens Bleck & Plåtslageri AB

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *